Gritter

Bezoek onze showroom! …ook op zondag open

Accessoires

Wie kiest voor Gritter, kiest voor zekerheid en gemak. Waar zich dat in uit? In de mogelijkheid om tijdelijk een chalet of stacaravan te huren, maar ook in het gemak van een vaste jaarplaats en een speciale afdeling voor al uw accessoires!

Bij Gritter vindt u tal van producten om uw stacaravan of chalet in een nieuw jasje te steken. Omdat uw bestaande accessoires aan vervanging toe zijn bijvoorbeeld, of omdat u zelf toe bent aan iets anders. Wat u zoal in onze showroom aantreft? Opstappen, bordes, wasbakjes en geisers, maar ook diverse soorten deurbeslag, koppelingen, roosters en dakpijpen. Dankzij het ruime assortiment vindt u altijd wel iets dat aan uw persoonlijke wens voldoet. En weet u wat ook fijn is? Dat we niet alleen verkopen maar ook installeren!

Opstappen

Opstappen

Gritter levert diverse opstappen, variërend van goedkopere basisvarianten tot luxere edities. Zo creëert u binnen een paar tellen een schitterende entree.

Bordes

Bordes

Strak, modern, klassiek of luxueus; met een bordes van Gritter voorziet u uw stacaravan eenvoudig van een luxe uitstraling!

Onderafzetting

Een onderafzetting of beplating zorgt niet alleen voor een fraai aangezicht, het vormt tevens een goede bescherming. Zo heeft u nooit meer last van ongedierte, bevriezing, warmteverlies of vocht.