Gritter

Bezoek onze showroom! …ook op zondag open

Mantelzorgwoningen

Stacaravan of chalet als aanleunwoning

Transport Transport

Een verpleeghuis is niet voor iedereen de ideale oplossing. Maar om bij de kinderen in te trekken geniet ook niet ieders voorkeur. Een mantelzorgwoning is daarbij een prachtige oplossing. Gritter Chalets & Stacaravans levert speciale mantelzorgwoningen, ook wel aanleunwoningen genoemd. Helemaal op maat!

Voor wie mantelzorg wil ontvangen is een stacaravan of chalet een ideale oplossing. De bouwkosten zijn laag en de levertijd is snel. Bovendien kunt u in uw eigen sociale omgeving blijven woning en is uw zorg altijd om de hoek.

Wij kunnen uw mantelzorgwoning geheel naar wens inrichten. We houden rekening met extra brede deuren, maken alles drempelvrij en kunnen bijvoorbeeld een speciale keuken met verlaagd aanrechtblad (voor bijvoorbeeld rolstoelvriendelijkheid), een speciale douche en toilet alsook een bordes met oprijplaten leveren.

Doordat de vraag naar dergelijke mantelzorgwoningen in Nederland groter en groter wordt hebben wij ons daarin gespecialiseerd. Wij kunnen dankzij onze eigen bouw een stacaravan of chalet geheel naar uw wensen bouwen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken en onze mogelijkheden met u te bespreken.